HomeBlogOver mijConsultenModulesDiėtetiekIndicatiesReferentiesTarievenContact info  

 

 

 

Whatever happens, never run back to what broke you!"

(Frank Ocean)

 

Waarom gaat iemand terug, soms na jaren, naar een situatie die hem/haar in het verleden zoveel pijn heeft gedaan dat het overleven gepaard ging met zelfvernietigend gedrag?

Voor omstanders vaak onbegrijpelijk want:

“Dat kon je toch weten?”

 

Het kan zijn dat het op een veel dieper ofwel op zielsniveau nog niet geheeld is wat wel nodig is om zich innerlijk te bevrijden. 

Van mensen kan iemand hopen dat ze veranderd zijn.

 

Een onverwachte confrontatie kan zoveel oud zeer naar boven halen dat iemand fysiek of in gedachten teruggaat om wellicht de "laatste losse eindjes" te vinden om het verleden los te kunnen laten.

 

Het kan ook te goed gaan voor iemand die dat zichzelf nog niet gunt of er zijn juist grote teleurstellingen in het heden waarbij het risico is dat zelfvernietigend gedrag weer getriggerd wordt.

Als dit een terugkeer naar een eerdere destructieve relatie en/of verslaving alcohol, eten, drugs, etc. betreft waar iemand zich met veel pijn en moeite uit los geworsteld heeft dan kan de schade groot zijn.

Niet alleen fysiek maar vooral psychisch kan het herwonnen zelfvertrouwen & zelfrespect naast het vertrouwen van de omgeving aangetast zo niet compleet afgebroken worden. 

Een terugval in zelfvernietigend gedrag in welke vorm dan ook is een signaal dat iemand nog op een dieper niveau healing ofwel Soul-level healing nodig heeft om eindelijk van zichzelf te kunnen houden. 

 

In mijn werk gebruik ik naast mijn studies en (werk-)ervaring mijn healing capaciteiten ofwel "helder weten" om direkt naar de kern van de problematiek te gaan.

Dit maakt dat iemand de inzichten en mogelijkheden aangereikt krijgt om een mooi leven voor zichzelf op te bouwen.

 

"Lovely days don't come to you ...

You should walk to them!"

(Rumi)

 

 

7 januari 2018

 

Download (B)Log E-book 2017 deel 1

Inschrijven Mailinglijst

 

 

 

Prettige Feestdagen?!

 

Mijn beroep, mijn passie!

Jouw passie, jouw beroep?

 

Mijn leven als een healer ...

 

Wie ben Jij?!

 

Sol jij met je Soul?

 

Jouw dichte deur, jouw persoonlijke sleutel!

 

Je lichaam wil je wat zeggen!

 

Nepnieuws voor je Zelf?

 

Kijk jij weleens in je Ziel?

Copyright © Inner Health Consultancy