HomeBlogOver mijConsultenModulesDiŽtetiekIndicatiesReferentiesTarievenContact info  

 

 

 

Mijn jarenlange ervaring met een holistische benadering van de diŽtetiek heeft uitgewezen dat dit effectiever is om blijvende resultaten te bereiken.

 

Dagelijks een afwijkende voeding gebruiken zoals onder andere teveel, te weinig, ongezond en/of onregelmatig eten maakt dat de stofwisseling ontregeld raakt.

 

Zoals ieder mens anders is kan ook de stofwisseling per persoon verschillen!

 

-  Iemand kan een overgewicht hebben door te weinig te eten omdat in dit geval de stofwisseling te weinig geactiveerd wordt.

-  Een burn-out kan samengaan met gewichtsvermeerdering waarbij meer bewegen langzaam opgebouwd wordt omdat het lichaam uitgeput is.

-  Snel resorbeerbare koolhydraten zoals suiker, koekjes, snoep en teveel brood, aardappelen of pasta kunnen maken dat iemand zich tijdelijk beter voelt maar erna nog erger in een "dip" raakt vanwege een hormonale ontregeling.

-  AllergieŽn, artrose, reuma en andere ontstekingen kunnen verergeren door het gebruik van suiker.

 

Een gezonde voeding of een individueel dieetadvies, coaching naar een gezondere leefstijl, meer bewegen, op een positieve manier in het leven staan, maakt dat een ontregelde stofwisseling en daarmee jijzelf in balans komt.

 

Je innerlijke gezondheid?

 

Voedt je lichaam & je Zelf ... wees grenzeloos authentiek!

 

 

 

  

 

Copyright © Inner Health Consultancy