+351 910 477 877 / +31 103 810 791 / +351 233 421 277 info@catharinahamer.com

Je verleden hoeft je toekomst niet te zijn!

Modules

Check je Zelf in een 3-in-1 sessie!

Hoe sta jij op dit moment met je Zelf ten opzichte van je verleden, heden en toekomst?
In een sessie van één tot anderhalf uur wordt dit je duidelijk via drie stappen:
I Met een techniek, gebaseerd op tekentherapie (Jung) , kun jij zien via jouw “tekentaal” hoe jij bewust & onbewust nu in je leven staat.
II Een reading & healing is optioneel maar kan dienen als aanvulling op het eerste gedeelte zodat wat je onbewuste losgelaten heeft eerder geïntegreerd kan worden.
III. Een Soulfood recept ofwel een advies waar je zelf mee aan het werk kunt gaan.

Ont-moet je Zelf

Ben jij iemand die alles zelf wel uitzoekt totdat het echt niet meer gaat?
Reflectie is dan de krachtigste manier om de antwoorden uit je Zelf te halen en zo een acute doorbraak in een burn-out, hyperactiviteit en/of
verslavingen te creëren.
Door gebruik te maken van opdrachten gebaseerd op tekentherapie krijg je snel zicht op wat er onbewust in jouw Zelf leeft zodat jij daar verandering in aan kunt brengen.
1e sessie: Het verleden: De structuur van het leven tot nu.
2e sessie: Het heden: De blokkades doorbreken.
3e sessie: De toekomst: Integratie van nieuwe inzichten.
De sessies zijn 1½ uur per keer en in één tot maximaal drie weken te volgen.

Herstel je Zelf

Altijd al gewild jezelf niet langer weg te cijferen en eindelijk rekening te houden met jezelf?
Heb je er genoeg van om altijd uitgeput te zijn, (onbegrepen) gezondheidsklachten te hebben, slecht kunnen slapen, gewichtsschommelingen en het gevoel dat je in een vicieuze cirkel bent beland?

In zes stappen, 6 á 8 sessies van 1½ uur, gedurende zes tot twaalf weken, worden patronen vanuit de jeugd zichtbaar gemaakt en opgeruimd zodat jij met de winst van jouw ervaringen en nieuwe inzichten jezelf (h)erkent en eindelijk leeft zoals jij dat wilt.
Het bijbehorende werkboek dient tevens als naslagwerk.
Deze module is uitermate geschikt bij burnout, eetstoornissen zoals binge-eating, over- of ondergewicht en/of  (alcohol-)verslaving.

Leven vanuit je Zelf

Heb je het gevoel dat het leven je vaak overweldigd omdat je gebeurtenissen, je eigen gedrag en het gedrag van anderen niet begrijpt?
Ben je op zoek naar een nieuwe manier van leven  door het besef dat er meer is “tussen hemel en aarde” in jouw leven praktisch te gaan gebruiken waardoor “overleven” voorgoed uit jouw leven verdwijnt?

Deze module gaat dieper in op de psychologische en fysiologische impact van & het werken met energie aangezien jouw gedrag/energie reflecteert op alles wat je doet.
Door technieken te leren om bij jezelf te blijven en je energie te laten stromen wordt die  sterker. Je wordt je meer bewust van “voorgevoelens & ingevingen” en hoe ermee te werken wat betere keuzes oplevert voor je eigen leven en voor de mensen om je heen.
Door de verbeterde doorstroming van je energie verminderen allerlei stress-gerelateerde klachten zoals overgevoeligheid, blijven “hangen” in het verleden, vermoeidheid, te koud of te warm, allergieën, terugvallen in een verslaving, overgewicht of juist ondergewicht en waar mogelijk verdwijnen deze ook helemaal.
Dit proces gebeurt in twaalf stappen, 12 á 14 sessies van 1½ uur, gedurende drie tot zes maanden.
Het bijbehorende werkboek dient ook hierbij als naslagwerk.

 

De modules hebben als voordeel:

– een duidelijke & doelgerichte structuur;

– een werkboek/naslagwerk om de technieken weer opnieuw te kunnen gebruiken;

– voordeliger gezien het aantal uren.