+351 910 477 877 / +31 103 810 791 / +351 233 421 277 info@catharinahamer.com

Catharina Hamer

Al in mijn jeugd besefte ik dat ik meer “zag” en werd daardoor meestal lastig gevonden.
Hoe met deze gave juist een mooi & energiek leven voor mezelf te creëren was een proces.
Alles in mijn leven, op mijn weg kwam ik leuke maar ook minder leuke en traumatische ervaringen tegen, heeft mij en mijn werk op het huidige niveau van bewustzijn gebracht.

In 1997 startte ik een eigen praktijk na jaren werkzaam te zijn geweest in de reguliere gezondheidszorg als diëtist en het volgen van onder andere een opleiding tot energetisch therapeut/teacher waarbij ik mij specialiseerde op het gebied van traumaverwerking en eet-/alcoholverslaving. Ik ontwikkelde een methodiek die een mogelijkheid biedt om uit een vicieuze cirkel van psychische en/of fysieke klachten te komen. De methodiek heb ik in de afgelopen jaren verder geperfectioneerd.
Hiervoor bestudeerde ik de connectie tussen Oosterse & Westerse psychologie, geneeskunde en filosofie waarbij ik het beste van beide werelden gebruik.

Ik ben hoogsensitief en helderwetend wat ook wordt beschreven als het hebben van een “healing mind”. Helderwetend wil niet zeggen “alles weten” maar “het mogen ontvangen van een besef” over zaken die ik rationeel niet zou kunnen weten.
Ik gebruik in mijn werk als Inner Health counselor mijn ervaring alle gebeurtenissen in mijn leven en mijn keuzes te zien als heel waardevol om het beste uit mijn Zelf te halen.

Naast bovenstaande ervaringen heb ik (werk-) ervaringen in ziekenhuizen, het bedrijfsleven, mijn praktijk en mijn reizen in Zuid-Amerika, de Himalayas en Egypte.

In januari 2007 heb ik mijn huidige praktijkvoering geïntroduceerd.

 

 

De ervaring van mijn leven is te herrijzen als een Phoenix!