+351 910 477 877 / +31 103 810 791 / +351 233 421 277 info@catharinahamer.com

“Allow your passion to become your purpose, and it will one day become your profession!”

(Gabrielle Bernstein)

Mijn passie, mijn beroep! Jouw passie, jouw beroep?

In mijn werk leer ik mijn cliënten ook hun passie te vinden door terug te keren naar hun authentieke Zelf. Hierbij worden hun speciale talenten zichtbaar die ze kunnen gebruiken om eindelijk te leven zoals ze dat eigenlijk altijd al wilden.

Dit vereist wel de nodige opruiming en heeft ook consequenties die niet altijd even eenvoudig zijn.

Alles gebeurt altijd op de juiste tijd: Synchroniciteit!

Een cliënte vertelde mij:
“Ik ben eigenlijk van jongs af aan al verslaafd geweest. Het begon met eten, erna met roken en daarna ook nog eens de alcohol erbij.”
Het was het begin van haar herstel om daar eerlijk over te kunnen zijn.
Ik gebruik technieken, onder ander vanuit de tekentherapie,  zodat iemand in relatief korte tijd zijn/haar Zelf weet terug te vinden om van daaruit verder aan zijn/haar herstel te werken.
Na drie maanden zei ze:
“Ik had nooit kunnen bedenken dat het zo snel zou kunnen gaan dat ik mij zoveel beter voel en alles in mijn leven beter gaat! Was ik er maar eerder aan begonnen!”
Mijn antwoord:
“Het gebeurt altijd op de juiste tijd!”

Het is nooit te laat om je passie terug te vinden …
om het oude los te laten & open te staan voor het nieuwe!

Voor meer info, een kennismakingssessie, gratis download van  (B)Log e-book en/of aanmelding op mijn mailinglijst: Inner Health Consultancy en/of Facebook

Ze vertelde mij: “Je hebt altijd gezegd dat op de juiste tijd alles op zijn plek valt en energie intentie volgt. Ik heb naast een urgentieverklaring al een tijdelijke woonruimte gevonden en werk via een uitzendbureau. Waarom ik wil dat je mijn verhaal verteld is omdat je gelijk hebt dat je het nooit op moet geven en ik ervoor moest zorgen er klaar voor te zijn als de kans zich voor zou doen!”

Over haar eet- en alcoholverslaving zei ze:  “Ik heb me nooit eerder gerealiseerd dat naast de alcohol ook al die suiker maakte dat ik me zoveel minder dan mezelf voelde.”

Over de mensen die haar in het verleden misbruikten zei ze: “Je hebt gelijk. Achteraf hadden zij mij meer nodig dan ik hen.”