+351 910 477 877 / +31 103 810 791 / +351 233 421 277 info@catharinahamer.com

Het moment dat je niet anders kunt dan loslaten!

 

Bij het merendeel van de honderden cliënten die ik in de loop der jaren coachte heb ik mogen meemaken, horen of lezen over dat moment.
Het is het moment waarover je later kunt/kon zeggen hoe je ervoor was en hoe je erna je Zelf eindelijk (weer) vrij en gelukkig voelde.
Dat moment gaat vooraf aan gebeurtenissen, Synchroniciteit is het favoriete “gereedschap” van het Universum om dit te bewerkstelligen, waardoor je niet meer op jouw oude manier verder kunt.

Voor dat moment gaat het om het slechten van één of meerdere blokkades, die ontstaan zijn door gebeurtenissen en/of aangeleerd gedrag en (on)bewust je leven bleven/blijven ontregelen.
Dat kan letterlijk slopend aanvoelen, een extreem terugkeren naar oud (verslavings-)gedrag, slaapstoornissen en uitputting in alle facetten van je leven zodat je weerstand breekt.
Afhankelijk van hoe jij als persoon bent kan dit heftig of geleidelijk leiden naar jouw doorbraak.
Erna zijn oude angsten die jou belemmerden om helemaal je Zelf te zijn opgelost of hanteerbaar en vertrouw je (opnieuw) in het leven waardoor je boordevol energie bent jouw leven in te richten zoals jij dat wilt.

Enkele voorbeelden: Verhalen uit mijn praktijk

Herken jij je Zelf in bovenstaande en heb je hulp nodig om de blokkades in je Zelf je bewust te worden en te doorbreken?

Allow the fire of transformation to burn away all that doesn’t serve you!”
(Heather Ash Amara)

 

Voor meer info, een kennismakingssessie, gratis download van  (B)Log e-book en/of aanmelding op mijn mailinglijst:

Inner Health Consultancy en/of Facebook