+351 910 477 877 / +31 103 810 791 / +351 233 421 277 info@catharinahamer.com

Coming home to
your Self …
You are the one
who is waiting
for You!

De Reis

Aan mijn carrière had ik met succes hard gewerkt maar ondertussen bleek mijn vrouw niet met mij te zijn gegroeid. Ons huwelijk was kinderloos. Ter compensatie overlaadde ik haar met alle luxe en nam haar overal mee naar toe. Ze was echter extreem jaloers en werd steeds agressiever. Een jaar na de onvermijdelijke scheiding ontmoette ik een vrouw van wie ik de liefde kreeg die ik had gemist. Mijn ex-vrouw leek op wraak uit te zijn. Wederzijdse vrienden en kennissen werden in verlegenheid gebracht door haar leugens over mij. Ik voelde mij dermate verantwoordelijk dat hulp zocht.

 Tijdens een consult werd mij de vraag gesteld: “Heeft zij je voor de burgerlijke stand beloofd om jouw leven tot een hel te maken?” Ik kreeg het advies om haar een brief te schrijven die ik niet hoefde te versturen. De brief had drie onderwerpen:
– Dit is er gebeurd.
– Dat heeft het met mij gedaan.
– Zo ga ik nu verder.

Het schrijven van die brief kostte mij drie emotionele weken. Ik besloot de brief niet te versturen. Tot mijn verbazing hoorde ik erna niets meer van haar. Jaren later hoorde ik dat ze getrouwd was en kinderen had gekregen. Ik besloot mezelf te laten onderzoeken omdat ook mijn tweede huwelijk kinderloos bleef. De oorzaak lag bij mij. Mijn tweede vrouw kon dat niet aan en we zijn op haar verzoek gescheiden. Ik schreef weer een brief die ik niet verstuurde.

 Ik wilde eindelijk eens tijd voor mezelf en ben een jaar gaan reizen naar andere continenten. Als ik een consult wilde dan kon dat via Skype. Het maakte dat terwijl ik ver weg was er toch ook iemand dichtbij was. Ik ben door dit alles eindelijk geworden wie ik werkelijk ben. Ik heb het geluk gehad een vrouw te ontmoeten waarmee ik inmiddels ben getrouwd en met wie ik twee kinderen heb geadopteerd.

Hij vroeg mij om naar Schiphol te komen toen hij weer terug naar huis reisde maar dat deed ik niet. Het was zijn reis om bij zichzelf thuis te komen.