+351 910 477 877 / +31 103 810 791 / +351 233 421 277 info@catharinahamer.com

 “Your heart knows the way …
Run in that direction!”
(Rumi)

Whatever happens never run back to what broke you!

Waarom gaat iemand terug, soms na jaren, naar een situatie die hem/haar in het verleden zoveel pijn heeft gedaan dat het overleven gepaard ging met zelfvernietigend gedrag?

Voor omstanders vaak onbegrijpelijk want: “Dat kon je toch weten?”
Het kan zijn dat het op een veel dieper ofwel op Soul-level/Ziels-niveau nog niet geheeld is maar wat wel nodig is om zich innerlijk te bevrijden.

Van mensen kan iemand hopen dat ze veranderd zijn maar dat gebeurt lang niet altijd.

Een onverwachte confrontatie kan zoveel oud zeer naar boven halen dat iemand fysiek of in gedachten teruggaat om wellicht de “laatste losse eindjes” te vinden om het verleden los te kunnen laten.

Het kan ook te goed gaan voor iemand die dat zichzelf nog niet gunt door meestal aangeprate schuldgevoelens of er zijn juist grote teleurstellingen in het heden waarbij het risico is dat zelfvernietigend gedrag weer getriggerd wordt.

Als dit een terugkeer naar een eerdere destructieve relatie en/of verslaving onder andere alcohol, eten en drugs betreft waar iemand zich met veel pijn en moeite uit los geworsteld heeft dan kan de schade groot zijn.

Niet alleen fysiek maar vooral psychisch kan het herwonnen zelfvertrouwen & zelfrespect naast het vertrouwen van de omgeving aangetast zo niet compleet afgebroken worden.

Een terugval in zelfvernietigend gedrag in welke vorm dan ook is een signaal dat iemand nog op een dieper niveau healing ofwel Soul-level healing nodig heeft om eindelijk van zichzelf te kunnen houden.

 “Your heart knows the way … Run in that direction!”
(Rumi)

In mijn werk gebruik ik naast mijn studies en (werk-)ervaring mijn healing capaciteiten ofwel “helder weten” om direkt naar de kern van de problematiek te gaan.
Hierdoor kan ik je de inzichten & mogelijkheden aanreiken weer vanuit je Zelf te leven om een leven op te bouwen zoals jij altijd al hebt gewild.

Voor meer info, een kennismakingssessie, gratis download van  (B)Log e-book en/of aanmelding op mijn mailinglijst: Inner Health Consultancy en/of Facebook